Home Plan Pemasaran Nak Mula Bisnes ? Kelebihan Simkad ToneExcel Testimonial


Kelebihan Simkad ToneExcel Yang PASTI Menguntungkan Anda




1) Guna Handphone Dapat Duit

Rebat Tunai 3%
Berapa lama anda telah guna handphone ? Berapa kali anda diberi rebat tunai kerana menjadi pengguna/pelanggan yang setia ?

Pernahkah walaupun sekali syarikat telco bayar kepada anda sebanyak 3% atau 7% bagi setiap jumlah topup bulanan anda. Sebagai contoh purata bulanan anda belanja topup RM100, syarikat telco akan bank in duit sebanyak RM3 terus ke dalam akaun bank anda. Jika anda rasa TIDAK PERNAH, maka ToneExcel ada menawarkan tawaran ini kepada anda.

Anda belanja sendiri pun boleh dapat tunai....siapa yang TAK MAHU bukan !


Fast Track BONUS & Komisen
Pernahkah anda dibayar kerana mengiklankan pakej terbaru, line coverage terbaik, servis terbaik, caj murah dan tawaran hadiah terhebat bagi syarikat telco yang anda gunakan ?

Jika TIADA....

...ToneExcel menawarkan Fast Track Bonus ( jika kurang faham sila rujuk page di sini !) kepada penggunanya. Syarikat ini akan membayar anda upah sebanyak RM20 seorang JIKA anda berjaya ajak mereka tukar simkad yang mereka guna sekarang kepada simkad ToneExcel.

BUKAN itu sahaja, syarikat ToneExcel juga akan membayar anda komisen topup bagi setiap topup yang dibelanjakan oleh ahli keluarga, rakan taulan, jiran tetangga, saudara-mara dan kenalan anda yang berjaya anda ajak menggunakan simkad ini. (anda boleh tonton video penerangan tentang plan pemasaran ToneExcel di sini ! untuk lebih mudah faham)








2) Kebebasan WANG & MASA

Siapa yang percaya, bisnes telekomunikasi boleh beri kebebasan hidup dari segi Wang dan Masa ?



Mereka (gambar di atas) hanyalah sebahagian kecil yang telah mencapai kebebasan dari segi wang dan masa. Kehidupan mereka TIDAK LAGI ditentukan oleh majikan mereka. Aktiviti kehidupan mereka adalah pilihan mereka sendiri.

Mereka tidak lagi terikat dengan bos dan bebas melakukan apa sahaja dalam hidup mereka seperti meluangkan BANYAK masa bersama keluarga, pergi melancong ke mana sahaja mereka suka, melangsaikan semua hutang lapok, membeli aset hartanah, memberi pendidikan anak yang terbaik dan sebagainya.

Pelbagai latar belakang dan jawatan pekerjaan telah membuktikan mereka BOLEH berjaya dalam ToneExcel. Dari golongan yang bekerja sebagai peniaga sayur, pemandu teksi, mat despatch kepada bidang jawatan profesional seperti jurutera, pengurus besar dan sebagainya telah membuktikan mereka berjaya mencapai kebebasan hidup. Mereka bebas melakukan apa sahaja yang mereka mahukan.

Hidup ini adalah pilihan. Kita yang menentukan ke mana arah tuju hidup kita. Apa yang penting kita perlu berusaha !




Gambar di bawah menunjukkan beberapa pengguna simkad ToneExcel yang berjaya menjana pendapatan lumayan setiap bulan dan pendapatan mereka semakin meningkat setiap bulan serta hidup bebas dari masalah wang dan masa.

Perkongsian gambar di bawah adalah dari screen shot bagi pendapatan yang mereka telah mereka kongsikan sendiri pada tahun 2014.









Siapa sangka bisnes untung sen-sen seperti ToneExcel boleh menjana pendapatan pasif sedemikian banyak dan ia semakin meningkat. Anda juga MAMPU melakukannya !








3) PERCUMA Insuran Kemalangan Diri RM50,000


Siapa sangka, anda guna handphone boleh dapat perlindungan insuran kemalangan diri secara percuma sebanyak RM50,000. Syarat mudah sahaja dikenakan iaitu anda hanya perlu belanja topup sebulan sebanyak RM50 ke atas sahaja. Mudah kan !

PA insuran ini diberi secara PERCUMA, istimewa kepada pengguna simkad Tune Talk sahaja. Insuran ini hanya akan cover sekiranya berlaku kematian dan cacat kekal yang berpunca dari kemalangan. Buat pengetahuan anda, kemalangan yang melibatkan kenderaan motosikal TIDAK diberi perlindungan. Itu adalah di antara salah satu polisi syarikat Tune Insuran kepada pengguna simkad Tune Talk.

Maklumat lanjut anda boleh layari www.tunetalk.com
Nak baca maklumat lanjut tentang polisi insuran dan beberapa maklumat lain, sila layari www.tunetalk2u-dot-biz.blogspot.com








4) Topup Dapat POINT

Guna simkad ToneExcel anda boleh dapat POINT. Point terkumpul anda kelak boleh tebus nilai / redeem dengan pelbagai hadiah menarik. Diantara hadiah menarik yang anda boleh redeem adalah seperti tiket Air Asia, Smartphone, tiket wayang dan sebagainya.



Konsep point atau mata ganjaran sama seperti anda berbelanja di Kedai Mesra pada mana-mana stesen minyak Petronas. Jika anda memiliki kad Petronas anda layak untuk mendapat point bagi setiap minyak dan barangan yang anda belanja di Kedai Mesra.

Point tadi anda boleh redeem kepada barangan yang ada dalam senarai mereka.

Ia sama sahaja konsepnya jika anda menggunakan simkad ToneExcel. Anda mendapat point bagi setiap topup yang anda belanjakan setiap bulan. Kini anda TIDAK lagi berbelanja TANPA mendapat apa-apa nilai. Semua telah tersedia. Anda kini berpeluang menjadi Pengguna Bijak untuk perbelanjaan sen-sen anda. Bukankah ini yang anda mahukan ?









5) Pendapatan BOLEH di Wariskan

Inilah yang menyebabkan ramai bergerak aktif mempromosi bisnes Tone Excel secara serius. Bayangkan dengan pendapatan kita sekarang, TAK MUNGKIN kita boleh wariskan pendapatan kita kepada keluarga. Tetapi melalui program WOW Tone Excel, anda boleh wariskan pendapatan yang anda dapat kelak kepada ahli keluarga yang anda sayang kelak.

Sekurang-kurangnya setelah kita meninggal dunia kelak, anak-anak dan isteri-isteri kita tidak perlu bersusah payah meneruskan kehidupan tanpa kita di dunia kelak.

Cari SEBAB kenapa anda perlu buat bisnes Tone Excel !


BANYAK LAGI KELEBIHAN LAIN YANG ANDA BAKAL DAPAT JIKA ANDA MENYERTAI BISNES TONEEXCEL.SILA TONTON VIDEO SAYA DI BAWAH UNTUK BEBERAPA KELEBIHAN YANG PASTI MENGUJAKAN ANDA 


Sila TEKAN "Nak Mula Bisnes ?" di bawah ni JIKA anda dah tahu sebab nak sertai kami !
Home Plan Pemasaran Nak Mula Bisnes ? Kelebihan Simkad ToneExcel Testimonial